Huid- en voetverzorging Monique in Cuijk

Peeling

Een peeling is bij mij een onderdeel van iedere gezichtsbehandeling. Dit is van essentieel belang want de peeling zorgt er namelijk voor dat de huid weer gaat stralen.

De huid ademt en voert via de poriën afvalstoffen in de vorm van transpiratie en talg af. Deze kunnen op de huid blijven liggen evenals make-upresten en bacteriën van buitenaf zoals uitlaatgassen, luchtvervuiling en stofdeeltjes.

Daarnaast verliest ieder mens elke 40 minuten een miljoen dode huidcellen die ook op elkaar geplakt op de huid achter kunnen blijven. Als de huid niet goed gereinigd wordt, raakt deze verstopt en ontstaan comedonen. Talg is vet en vet lost niet op in water, dit is de reden dat alleen reinigen met water niet voldoende is.

Door een goede reiniging worden crèmes beter opgenomen in de huid en kunnen de actieve ingrediënten beter hun werk doen.

Dode huidcellen zorgen ervoor dat de huid niet meer straalt en er dof uitziet. Door een peeling te geven worden de dode huidcellen weggehaald en een peeling versnelt het proces van het afschilferen van dode huidcellen. Normaal gesproken gebeurt dit om de 28 dagen.
Hoe ouder de huid des te langzamer dit proces van celvernieuwing gaat. Door een peeling te ondergaan verschijnen er sneller gezonde, jonge huidcellen en de dode verdwijnen.


Lees ook over: voetverzorging en gezichtsverzorging.

Voor informatie over de prijzen van de verschillende schoonheidsbehandelingen verwijs ik u door naar de prijslijst. Voor overige vragen kun u altijd (vrijblijvend) bellen of een e-mail sturen.

© 2023 Huid- en voetverzorging Monique in Cuijk — Alle rechten voorbehouden — DisclaimerPrivacy